Αδελφοποίηση με 26ο Δημοτικό Σχολείο Λεμεσού “Παναγία Τριχερούσα”

Τρίτη 6 Ιουνίου 2023

Μια σημαντική ημέρα για το σχολείο μας, καθώς υπογράφτηκε η αδελφοποίηση με το 26ο Δημοτικό Σχολείο Λεμεσού Παναγίας Τριχερούσας.

Εκπαιδευτικοί από το σχολείο της Λεμεσού φιλοξενήθηκαν στις Σέρρες και υπογράφηκε η συνεργασία των δύο σχολείων από τη Διευθύντρια του Σχολείου της Λεμεσού κας Νίκης Μικελλίδου και τον Διευθυντή του Σχολείου μας κ. Αβραάμ Καραογλανίδη.

Μια τελετή που περιελάμβανε ανταλλαγή δώρων και παρουσίαση των δύο σχολείων.

Ιδιαίτερη και συγκινητική στιγμή, η αφήγηση των γεγονότων της Κύπρου, μέσα από το προσωπικό βίωμα της Διευθύντριας του 26ου Δημ.Σχολ. Λεμεσού.

Η τελετή έληξε με τραγούδι στα Κυπριακά από μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Καλή συνεργασία στα δύο σχολεία !!!!

You might be interested in …

Εκδρομή Γ & Δ τάξεων στο ΚΠΕ Ποροΐων

Δράσεις_Γιορτές

Την Τετάρτη 23/11/2023 τα τμήματα της Γ’ και Δ’ τάξης επισκέφτηκαν το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ποροΐων για να συμμετέχουν στο πρόγραμμα με τίτλο : “Δασικά μονοπάτια” Στόχος του προγράμματος είναι η ευαισθητοποίηση για το περιβάλλον και την αειφορία και η βιωματική μάθηση.Το πρόγραμμα, που μας άφησε άριστες εντυπώσεις, περιλάμβανε παιχνίδια γνωριμίας και εμπιστοσύνης καθώς και θεωρητική προσέγγιση.Με τη συνοδεία των […]

Διαβάστε Περισσότερα

“Ο κύκλος των μικρών ποιητών” Ποιητική Ανθολογία & “Το παραμυθόδεντρό μας” Συλλογή παραμυθιών από το Β2

Δράσεις_Γιορτές

Όταν το μάθημα της Γλώσσας δίνει φτερά στη φαντασία και αυτή αποτυπώνεται στο χαρτί!!!  Μαθαίνοντας τη βασική δομή του αφηγηματικού είδους (αρχή- μέση- τέλος) οι μαθήτριες και οι μαθητές του Β2 τμήματος υπό την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού τους κας Κελλίδου Μάνης έφτιαξαν τη δική τους συλλογή παραμυθιών “Το παραμυθόδεντρό μας” ! Έμαθαν να κάνουν στιχάκια […]

Διαβάστε Περισσότερα

Επίσκεψη στο Σπήλαιο Αλιστράτης

Δράσεις_Γιορτές

Την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024, τα δύο τμήματα της ΣΤ τάξης του Σχολείου μας, επισκέφτηκαν το Σπήλαιο Αλιστράτης. Τα παιδιά μαγεύτηκαν από την μοναδική ομορφιά του του εσωτερικού του Σπηλαίου. Φωτογραφήθηκαν μαζί με την “Πηνελόπη” το ρομπότ που βοηθά στην ξενάγηση του χώρου.

Διαβάστε Περισσότερα