Γιορτή καλωσορίσματος

Ο Σύλλογος γονέων & κηδεμόνων του 20ου Δ.Σ. Σερρών διοργάνωσε γιορτή καλωσορίσματος το απόγευμα της Δευτέρας 12/09/2022, στον αύλειο χώρο του Σχολείου.

Ο Σύλλογος γονέων ευχαριστεί τους γονείς και τα παιδιά για τη συμμετοχή τους και την προσφορά εδεσμάτων αλμυρών και γλυκών, χυμών, αναψυκτικών, νερών καθώς και για την προσφορά των παγωτών. Ευχαριστεί επίσης τον Διευθυντή του Σχολείου που είναι πάντα θετικός σε δράσεις του συλλόγου γονέων και τους δασκάλους που παρευρέθηκαν στη γιορτή.

Ήταν όλα υπέροχα!!!! Τα παιδιά τo ευχαριστήθηκαν. Ευχαριστούμε την Κατερίνα που χόρεψε με τα παιδιά και την Πανταζίδου Χριστίνα για τις μουσικές επιλογές!!!! Οι γονείς είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν μεταξύ τους και να περάσουν ευχάριστα.

You might be interested in …

Γιορτή 25ης Μαρτίου 2023

Χωρίς κατηγορία

Την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Σχολική Γιορτή για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου και τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου. Τη γιορτή ετοίμασαν και παρουσίασαν οι τάξεις Δ1 με την εκπαιδευτικό Τσελεκίδου Μαργαρίτα, Στ1 με την εκπαιδευτικό Σταματοπούλου Ειρήνη και ΣΤ2 με τον εκπαιδευτικό Κιτσάτη Νικόλαο. Μουσικά επένδυσε τη γιορτή η χορωδία […]

Διαβάστε Περισσότερα

Βιβλίο μαθήτριας της Β’ Τάξης Αριάδνης Ζορμπά

Βιβλιοθήκη

Την Τρίτη 2 Μαΐου 2023 στα πλαίσια βιβλιοπαρουσίασης στη Βιβλιοθήκη του Σχολείου η μαθήτρια Αριάδνη Ζορμπά παρουσίασε το βιβλίο που έγραψε και εικονογράφησε με θέμα την Άνοιξη.

Διαβάστε Περισσότερα