Σχολική Εφημερίδα_Β1

Οι μαθήτριες και οι μαθητές του Β1 τμήματος με την εκπαιδευτικό ΠΕ70 της τάξης κα Τάνη Ευαγγελία έγραψαν και μας παρουσιάζουν το 1ο φύλλο της σχολικής εφημερίδας με τίτλο “Τα τρελούτσικα μολύβια”. Είναι φτιαγμένη με μεράκι, ενδιαφέρον και αρκετή προσπάθεια.

Καλή σας ανάγνωση!!!!!!

You might be interested in …

Έκθεση Φωτογραφίας “Η2Ο!”

Οι μαθητές του Ομίλου Η2Ο! παρουσιάζουν τις φωτογραφίες που τράβηξαν στην Κερκίνη, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος ΚΑ220-SCH-370417Ε1 Η2Ο!, στο φουαγιέ του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ., από τη Δευτέρα 3 Ιουνίου ως την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024.

Διαβάστε Περισσότερα

4η Ελληνογαλλική Ολυμπιακή και Παραολυμπιακή εβδομάδα

Δράσεις_Γιορτές

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 στο Παρίσι πλησιάζουν!!! Το 20ο Δημοτικό Σχολείο Σερρών συμμετείχε σε 2 τηλεδιασκέψεις με Ολυμπιονίκες που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της 4ης Ελληνογαλλικής Ολυμπιακής και Παραολυμπιακής εβδομάδες, σε συνεργασία της ΕΘΝΟΑ με το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδας, το Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης, την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή! Μαζί με 37 σχολεία […]

Διαβάστε Περισσότερα

Κάλαντα σε φορείς της πόλης

Δράσεις_Γιορτές

Την Τετάρτη 20/12/2023 τα τμήματα Δ1 και Δ2 του Σχολείου μας έψαλλαν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα στον Δήμο Σερρών και στο ΕΦΚΑ Σερρών με τη συνοδεία των εκπαιδευτικών των τάξεων Χρηστομάτη Ευδοκία και Σαρμαδάκη Ειρήνη και της εκπαιδευτικού Μουσικής Αλμπανάκη Χριστίνα.

Διαβάστε Περισσότερα