Γιορτή 25ης Μαρτίου 2023

Την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Σχολική Γιορτή για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου και τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου.

Τη γιορτή ετοίμασαν και παρουσίασαν οι τάξεις Δ1 με την εκπαιδευτικό Τσελεκίδου Μαργαρίτα, Στ1 με την εκπαιδευτικό Σταματοπούλου Ειρήνη και ΣΤ2 με τον εκπαιδευτικό Κιτσάτη Νικόλαο.

Μουσικά επένδυσε τη γιορτή η χορωδία με τους μαθητές και μαθήτριες των Ε1 και Ε2 τάξεων με τη Μουσικό του Σχολείου κα Γκαρίπη Μαρία.

You might be interested in …

Έκθεση Λαογραφίας από τα Β1 & Β2 τμήματα

Χωρίς κατηγορία

Tα B1 & Β2 τμήματα παρουσιάζουν την Έκθεση Λαογραφίας την οποία με μεράκι και διάθεση συνεργασίας ετοίμασαν οι μαθήτριες και οι μαθητές των τμημάτων με τους Εκπαιδευτικούς των τάξεων κα Τάνη Ευαγγελία και κ. Νέδο Απόστολο.

Διαβάστε Περισσότερα

Δράσεις της Σχολικής Βιβλιοθήκης

Χωρίς κατηγορία

Στα πλαίσια λειτουργίας της Σχολικής Βιβλιοθήκης του Σχολείου μας, πραγματοποιήθηκαν κατά τον μήνα Μάρτιο, δράσεις γνωριμίας με τη Σχολική Βιβλιοθήκη και Βιβλιοπαρουσιάσεων στο χώρο λειτουργίας της. Συμμετείχαν τα τμήματα Ε1, Ε2 και ΣΤ1, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα επισκέψεων. Κατά τη διάρκεια των πρώτων συνεδριών παρουσιάστηκε από την Υπεύθυνη Εκπαιδευτικό κα Τζίντζιου Βασιλική, ο ρόλος και […]

Διαβάστε Περισσότερα