Γιορτή καλωσορίσματος

Ο Σύλλογος γονέων & κηδεμόνων του 20ου Δ.Σ. Σερρών διοργάνωσε γιορτή καλωσορίσματος το απόγευμα της Δευτέρας 12/09/2022, στον αύλειο χώρο του Σχολείου.

Ο Σύλλογος γονέων ευχαριστεί τους γονείς και τα παιδιά για τη συμμετοχή τους και την προσφορά εδεσμάτων αλμυρών και γλυκών, χυμών, αναψυκτικών, νερών καθώς και για την προσφορά των παγωτών. Ευχαριστεί επίσης τον Διευθυντή του Σχολείου που είναι πάντα θετικός σε δράσεις του συλλόγου γονέων και τους δασκάλους που παρευρέθηκαν στη γιορτή.

Ήταν όλα υπέροχα!!!! Τα παιδιά τo ευχαριστήθηκαν. Ευχαριστούμε την Κατερίνα που χόρεψε με τα παιδιά και την Πανταζίδου Χριστίνα για τις μουσικές επιλογές!!!! Οι γονείς είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν μεταξύ τους και να περάσουν ευχάριστα.

You might be interested in …

Erasmus+ H2O! Επίσκεψη Γάλλων στο Σχολείο μας 10-15 Δεκεμβρίου 2022

Χωρίς κατηγορία

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου: Το 20ο Εικοστό Δημοτικό Σερρών υποδέχθηκε με καθυστέρηση μιας μέρας, μετά από χιονοθύελλες και περιπέτειες με τις πτήσεις, 14 μαθητές και 3 εκπαιδευτικούς από το Ιδιωτικό Γαλλικό Σχολείο Jeanne d’ Arc, της περιοχής της Σαβοΐας, της Γαλλίας, στα πλαίσια του προγράμματος ERASMUS+ ” H2O!”.Υποδοχή, παιχνίδια γνωριμίας με τους Έλληνες μαθητές, εκπαιδευτικούς και […]

Διαβάστε Περισσότερα